Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 12 common:people_all_forms

Відзначення у НВК Дня захисника України, 76-ї річниці створення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва

Date: 16 жовтня 2018 о 19:36, Refreshed 21 жовтня 2018 о 19:54
256 views

14 жовтня 2018 року в нашій державі відзначається День захисника України та українського козацтва. Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. Це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.

14 жовтня 2018 року в нашій державі відзначається День захисника України та українського козацтва. Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю.  Це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу у суспільстві, збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту Батьківщини, напередодні Дня захисника України 11.10.2018 у Сербичанському НВК було проведено цікаві та різноманітні заходи.

Для учнів початкової школи проведено цікаву вікторину із  запитаннями про Добу козаччини, також  класоводом Гордій І.М. та вчителем фізичної культури  Маковій А.І.,  було організовано спортивне свято «Від козаків до наших днів збережемо вогонь батьків!»

Свої мистецькі вміння продемонстрували учні 1  класу, які взяли участь у конкурсі малюнків «Зростаємо патріотами землі, що Україною зоветься!» Вражало розмаїття тематики та техніка виконання робіт найменших школярів.

Вчитель ЗВ Куклін Р.М., військовий керівник Маковій А.І. організували для учнів старшої школи  екскурсії до місць пам’яті, пов’язаних із військовою звитягою українського народу.

Для учнів 5 – 10 класів  вчителями фізичної  культури   Маковій А.І., Гуцулом О.Д проведено спортивні змагання “Естафета мужності” з елементами гри «Сокіл» (Джура). Де учні нашого НВК  демонстрували свою силу, мужність та відвагу.

Напередодні такого свята  обов’язком кожного громадянина є вшанування тих людей, які в наш час відстоюють незалежність та суверенність України . Тому для учнів НВК було проведено виховний захід присвячений нашим землякам – героям  сьогодення, які хоробро боронять кордони України.

Усі заходи, проведені до відзначення Дня захисника України,  не залишили байдужим жодного учня, адже патріотів потрібно плекати змалку.

Comments:
Only authorized users can leave comments.