Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 12 чоловік

Початок нового навчального року

Дата: 1 вересня 2022 о 18:50, Оновлено 1 вересня 2022 о 18:53
121 перегляд

Стартує 2022-2023 навчальний рік. Більше пів року наша країна протистоїть російській агресії. Підступний ворог, що сподівався на легке захоплення чужої території, зустрівся з небаченим досі опором всього українського народу. Окупантам ніколи не здолати націю, для якої ВОЛЯ є найвищою цінністю.
В умовах військового стану надзвичайно велика увага приділяється збереженню життя наших дітей - найціннішому скарбу України! Через відсутність відповідного приміщення, яке служитиме найпростішим укриттям і створить безпеку всім учасникам освітнього процесу, ми розпочинаємо навчальний рік у дистанційному режимі із застосуванням змішаної форми навчання. Ми готові до такого виклику! Попередні роки навчання, в умовах пандемії, дали можливість надбати такий досвід. Хочу подякувати всім педагогам, учням та батькам, які швидко опанували цю форму роботи, постійно турбуються про якість технічного оснащення і удосконалюють свої вміння онлайн-навчання.
У нас є технічні можливості, креативні педагоги, наполегливі учні та відповідальні батьки, які, я сподіваюся, мобілізують свої знання та вміння, свою дисципліну та особисту відповідальність для ефективного навчального процесу.
Особливі слова адресую сьогодні нашим першокласникам. Ви розпочинаєте свій шлях у світ знань. Школа радо зустрічає вас у своїй дружній сім’ї. Хай кожен навчальний день приносить вам задоволення, нові відкриття, знання, емоції. Хай ваші перші уроки та приємне спілкування з вчителькою не переривають звуки повітряних тривог. Щасливого вам навчання та мирного дитинства!
Педагогічний колектив сподівається на максимальну відповідальність наших дев’ятикласників. Ви – на фінішній прямій! І тільки від вашої сьогоднішньої наполегливості залежатиме завтрашній успіх.
Хвилюються, напевно, п’ятикласники та їх батьки: як краще познайомитися з новими вчителями… Та все буде добре, довіртеся нашому досвіду!
Сьогодні, 31 серпня, в закладі було проведено урочисту онлайн-лінійку. Участь у конференції взяли всі учні нашого закладу та їх батьки. Дякую педагогічному колективу за проведену роботу. Ви професійно протистоїте усім нелегким викликам сьогодення, знаходите нові альтернативні шляхи для спілкування та навчання дітей.
Хочемо сьогодні запевнити батьків, що якість освіти ваших дітей, за будь-яких обставин, залишиться на високому рівні. Зауважу, що місцева влада шукає шляхи покращення і модернізації всіх захисних споруд. Адже, якими б насиченими та якісними не були наші онлайн-уроки, вони ніколи не замінять нам живого спілкування з учнями.
Тому найбільше хочеться вірити ЗСУ, які повернуть мирне небо над головами наших дітей та онуків! Вклоняємося доземно кожному нашому випускнику, кожному сину, кожному батьку, кожному чоловіку, які ціною власного життя виборюють Перемогу!
Щасливого навчального року! Добра та МИРУ! Слава Україні! Героям Слава!

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.