Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 12 чоловік

У Сербичанському НВК з 13 по 18 травня було проведено Тиждень духовності

Дата: 21 травня 2019 о 17:57
192 перегляда

Навчити учнів жити в гармонії з Богом, ближніми та собою було головною метою організації і проведення Тижня духовності.

У Сербичанському НВК з 13 по 18 травня було проведено Тиждень духовності, під керівництвом вчителя християнської етики Бурлі Л.А.     

        Навчити   учнів   жити в гармонії з Богом, ближніми та собою було головною метою організації і проведення Тижня духовності. Сьогодні молодь, як ніколи потребує правильного скерування, правдивих істин і справжніх друзів. Враховуючи потребу духовного відродження України, школа покликана забезпечити наповнення всіх ланок навчально-виховного процесу змістом, який би допомагав педагогам виховувати душу,чесні і сильні характери, формувати сумління і громадянські чесноти: працьовитість, самопожертву, пошану до старших – і спонукав би школярів, у єдності з Богом вирости корисними своєму народові.

         У рамках цього тижня було проведено ряд заходів, які дали можливість дітям духовно зрости, відкрити своє серце на зерно Божої науки, проявити добро у власних вчинках, навчитися молитися і любити ближнього.

        Кожен день розпочинався спільною молитвою, яку читали учні Сербичанського  НВК за подорожуючих, працюючих в ріднім краю і в далекій чужині, хворих і немічних, залежних від шкідливих звичок, успіхи у навчанні, здоров,я, послух вчителям і батькам. Протягом  тижня відбулися: виставки творчих робіт; перегляд програм на християнську тематику; читання св.Письма. 

         13 травня проведена лінійка, приурочена Тижню духовності, а також учні школи Гафінчук Валерія учениця 6 класу та Томаш Лариса  учениця 4 класу брали участь в районному конкурсі дитячих малюнків, віршів та пісень на біблійну тематику, який проводився на базі Білоусівського НВК.   

         15 травня відбувся святковий захід до Міжнародного Дня сім’ї  на тему:        ” Щаслива  родина – багата країна ” ,проведена виставка дитячих малюнків на такі теми:  ” Мама – святе ім’я” , ” Дітей чужих не буває”. У бібліотеці закладу була оформлена тематична виставка художньої літератури, творів мистецтва за темою: ”Роде наш красний, роде наш прекрасний ”.

         16 травня до відносно нового народного свята,яке сприяє єдності і культурному відродженню всього українського народу Дня вишиванки організовано флеш-моб школярів та вчителів НВК ”Вишиванка – мій генетичний код ” , проведено виставку вишиванок та вишиваних робіт , було  запрошено на зустріч Юрко Наталію майстра  народної вишиванки.

        При проведенні Дні Біблії проведена лінійка , яку розпочали духовним Гімном України: ”Боже великий Єдиний”; ранкова молитва за мир; акція милосердя спрямована на допомогу потребуючим; виставка дитячих малюнків на тему: ” Біблія – книга книг” ;  години спілкування на яких розглядали притчі морально-духовного спрямування, а також  було запрошено християн віри Євангелії  Томаш Дар’ю і Хомич Світлану, які розповіли учням багато цікавих біблійних  історій.

        Упродовж тижня класні керівники в класах проводили тематичні заходи        ” Добрі справи християнина”.

         Молодші школярі взяли участь у виставці малюнків на тему: ” Два сини ”,    Загублена драхма ” та переглянули мультфільм ” Свята Тереза”.

         Учні 5-6 класів  активну участь взяли у Брейн-рингу ” Знавці християнської етики ”, перемогу здобули Остапчук Ліза, Проданюк Анна, Гафінчук Валерія та Кувіла Христина.

         Учні 7-10 класів взяли участь в інтерактивні грі ” Кращий знавець Біблії ”.

         Тиждень духовності - це дорога до праведного життя,окреслена заповідями Божими, знання й дотримання яких допомагає дитині розпізнати добро і зло, уникати його в повсякденних справах. Задуматись над духовністю, як проявом у своїх щоденних вчинках, зрозуміти  важливість ” Навчання  - це праця,благо і обов’язок ” , практикувати слова з Євангелії  ” Віра без діла не приносить пло - ду” –  Як.  2, 20.   Діти мають пам’ятати, що тиждень духовності має тривати упродовж усього життя.

На данном изображении может находиться: 2 человека, в помещенииНа данном изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаютсяНа данном изображении может находиться: 1 человек, в помещенииНа данном изображении может находиться: 1 человек, стоит и в помещенииНа данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещенииНа данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.